Ioan Niculae - Initiator FIA 2013

Membru fondator

Ioan Niculae deţine şi conduce grupul de firme InterAgro, cu afaceri cumulate de peste 1 miliard de euro, anual, în industria chimică, agricultură şi în industria alimentară.
Grupul de firme InterAgro este prezent în România de peste 20 de ani şi reprezintă unul dintre cei mai mari angajatori autohtoni, cu aproximativ 10.000 de salariaţi.
Este iniţiatorul Asociaţiei “Forumul Investitorilor Autohtoni“ şi se numără printre cei 13 membri fondatori ai FIA 2013. Iniţiativa omului de afaceri Ioan Niculae, respectiv aceea de a crea cea mai importantă comunitate a antreprenorilor autohtoni s-a bucurat de un real succes, evenimentul de constituire al FIA 2013 reunind în aprilie a.c. peste 500 de companii româneşti.
Ioan Niculae iubeşte România şi tot ce este românesc. Şi de aceea se numără printre cei mai importanţi susţinători ai capitalului românesc.
Consideră însă că doar o voce unită poate fi auzită mai bine!

Nicolae Badea - Membru fondator

Vasile Turcu - Membru Fondator

Vasile Turcu deţine şi conduce din 1991 grupul de firme ROMCONSTRUCT, unul dintre cei mai importanţi constructori şi furnizori de servicii din România.
Romconstruct este un brand cu un management orientat în permanenţă spre satisfacerea exigenţelor clienţilor, care vizeazã oferirea de soluţii globale, în conformitate cu standardele naţionale şi internaţionale, în condiţiile respectării normelor de siguranţă şi calitate a construcţiilor, a cerinţelor de urbanism şi de protecţie a mediului înconjurător.
Antreprenorul Vasile TURCU este un constructor pasionat de teoria şi practica construcţiilor. În ciuda crizei, domeniile de activitate din care ROMCONSTRUCT realizează mare parte a cifrei de afaceri au rămas aceleaşi: construcţii şi materiale de construcţii, restaurarea monumentelor istorice şi de arhitectură, administraţie locativă şi imobiliar. Grupul Romconstruct dezvoltă în acest moment, în Sectoarele 3 şi 5 ale Capitalei, două proiecte rezidentiale, ce constă în 3.600 de unităţi locative, ce se adresează clienţilor cu o putere de cumpărare sub medie.

Luchi Georgescu - Membru fondator

Luchi Georgescu deţine şi conduce un grup de firme cu afaceri cumulate de peste 65 de milioane de euro şi 1.400 de angajaţi permanenţi, în 2012.

În afaceri a debutat în 1991, împreuna cu încă doi asociaţi şi un capital de 500.000 USD, când a înfiinţat prima sa societate pentru operaţiuni de import-export, echipamente industriale şi produse ale industriei alimentare.

Un an mai târziu, a devenit reprezentant exclusiv al brandului de cafea solubilă Ellite, iar din 1994, timp de patru ani a fost reprezentant- responsabil cu importul de ţigarete al producătorului Philip Morris.

Din 1998 investeşte în producţia şi comercializarea de preparate din carne, prin intermediul firmei Meda Prod 98 SA, care deţine o fabrică cu o capacitate de producţie de peste 35 tone preparate/zi.

La sfârşitul anului 1999, achizionează pachetul majoritar de acţiuni al SC Vincon Vrancea SA şi deţine în prezent aproape 1500 ha plantate cu viţă de vie nobilă, situate în podgoriile Odobeşti, Coteşti, Panciu, Huşi şi Buzău.

Din 2002, deţine şi SC Venus Holiday 2000 SA, care cuprinde mai multe active, printre care Hotel Favorit şi Complexul Melodia de pe Litoral, în care s-a investit peste 3,5 milioane de euro, în ultimii trei ani.

Adina Elena Niculae - Membru fondator

Absolventă a Facultăţii de Management Economic – ASE, Bucureşti, Adina Niculae şi-a început ucenicia în cadrul Grupului de firme Interagro încă din timpul studenţiei.
În paralel cu activitatea desfăşurată în cadrul Departamentului Export-Import, a pus bazele primei companii aeriene de zboruri private (InterAviation) din cadrul Grupului. În 2011, cu un portofoliu de numai 2 aeronave de ultimă generaţie, un Hawker 900XP şi un elicopter Eurocopter EC-155, Adina a reuşit să construiască un brand românesc recunoscut şi azi peste hotare, InterAviation clasându-se sub conducerea ei printre cele mai de succes business-uri de profil din anii 2011, 2012. Tânăra recunoaşte că succesul şi reuşitele se datorează în principal echipei de profesionişti cu care are onoarea să lucreze şi de la care învaţă în fiecare zi.
La începutul anului 2013 a preluat conducerea firmei Energy Cogeneration Group (una din cele mai tinere din Grup), ocupând poziţia de Director General, din dorinţa de a iniţia şi dezvolta proiecte în acest domeniu pe care îl consideră a fii în plină ascensiune în România.
Membru Fondator al FIA 2013 şi membru al Consiliul Investitorilor Români, Adina speră ca prin această iniţiativă să îşi unească vocile cei mai reprezentativi români ai business-ului românesc pentru promovarea şi susţinerea capitalului autohton.
Din prisma poziţiei de Vicepreşedinte al Interagro SA, considera că cel mai bun exemplu de business este însăşi Preşedintele companiei, pe care il admiră şi stimează enorm: “El m-a învăţat să diferenţiez oportunităţile de entuziasmul specific vârstei, să învăţ de la cei mai buni şi să acţionez în echipă pentru că lider de succes poţi fi doar având în spate o echipă extrem de capabilă.”

Niculae Dușu - Membru fondator

Duşu Niculae, în vârstă de 57 de ani, este absolvent al Facultăţii de Cibernetică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, promoţia 1980.
Fiind un spirit proactiv, în cei 30 de ani de activitate în mediul de afaceri a reuşit prin perseverenţă şi implicare să ridice la standardele cele mai înalte obiectivele pe care şi le-a stabilit. Companiile pe care le conduce cu succes activează în domenii cheie ale industriei româneşti, precum producţia de materiale de construcţii, servicii hoteliere, prestări servicii portuare, parc industrial şi centru de afaceri. Performanţele acestor companii au fost recunoscute an de an prin clasarea acestora pe primele locuri în topurile judeţene şi naţionale ale celor mai profitabile societăţi. Investiţiile au fost permanent opţiunea fundamentală şi baza dezvoltării reale şi durabile a afacerilor. Afacerile cumulate anuale ale grupului depăşesc 50 de milioane de euro si numără 970 angajaţi.
Crede cu convingere că este momentul implicării în luarea deciziilor politice, pentru stoparea derapajelor din mediul economic şi social românesc.

Mihai Sofian - Membru fondator

Mihai Sofian este coproprietar al grupului de firme RematHolding, cu activitati in domeniul reciclarii deseurilor si afaceri totale de aproximativ 200 de milioane de euro, anual.
Grupul RematHolding are în proprietate o flotă de 40 de camioane, aproximativ 75 de hectare de teren şi peste 8 kilometri de cale ferată pe Centura Bucureşti. Portofoliul grupului numără în acest moment 20 de Remat-uri, la nivel naţional. In urma investitiilor semnificative derulate in Romania, RematHolding a reusit sa ajunga in aproximativ zece ani de la infiintare in topul celor mai importanti reciclatori, la nivel national.
Mihai Sofian are cateva principii, de la care nu abdica niciodata: merge intotdeauna pe drumul cel drept si nu iarta hotia.

Radu Enache - Membru fondator

Radu Enache este de profesie inginer, a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti- Facultatea de Energetică, secţia Electroenergetică. A fost repartizat la Institutul de Cercetări şi Modernizări Energetice (ICEMENERG) din Bucureşti, în funcţia de cercetător, unde a activat neîntrerupt până în 1992, când a optat pentru mediul privat.
Radu Enache controlează şi conduce societatea Continental Hotels, unul dintre cei mai puternici operatori de hoteluri de pe piaţa românească şi totodată primul lanţ hotelier românesc, care a luat naştere în 1991. În acest moment, grupul deţine active hoteliere importante în Capitală şi în ţară (peste 1850 de camere), emblema lanţului fiind Grand Hotel Continental (cel mai vechi hotel din Bucureşti, 1892) clasificat la 5 stele.
Continental Hotels a introdus în Romania un nou concept de hotel economic lansând în 2008 marca Hello Hotel (bed & breakfast) de 2 stele. Preocupările pentru promovarea mărcilor economice (3 stele) a început însă prin inaugurarea în anul 2001 a primului hotel Ibis în Bucureşti, operat de grupul francez Accor pe baza unui contract de management cu lanţul Continental Hotels. În prezent, Accor operează în România 4 hoteluri IBIS, în Bucuresti (Ibis Gara de Nord şi Ibis Palatul Parlamentului), Sibiu şi Constanţa, toate proprietatea Continental Hotels.
Radu Enache este in acest moment si presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR).

Alin Burcea - Membru fondator

Alin Burcea a fondat Agenţia de turism Paralela 45 la 5 aprilie 1990, devenind numărul 384 ca firmă privată înfiinţată în România. Paralela 45 a crescut, astăzi ajungând la 37 de filiale, 200 de salariaţi şi o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro. Agenţia este astăzi brandul cel mai cunoscut din România, Reader’s Digest acordând, pentru al 5-lea an consecutiv premiul Trusted Brand.
Alin Burcea deţine şi hotelul Best Western Stil din Bucureşti, un hotel la munte şi unul pe litoral. Este Preşedinte Fondator al ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România). A fost preşedintele ANAT în perioada 1990-1993, în prezent deţinând funcţia de vicepreşedinte.
În perioada 2000-2002, Alin Burcea a indeplinit funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Turismului, o perioadă bună de dezvoltare a turismului din România. Este decorat cu “Serviciul credincios în grad de Cavaler” de către Preşedintele Iliescu, în anul 2002. Deţine titlul academic de Doctor în economie, la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Ștefan Vuza - Membru fondator

Ştefan Vuza deţine Grupul Serviciile Comerciale Române, grup industrial structurat complex pe mai multe divizii: chimică, energetică, aeronautică, constructoare de maşini, textile, utilaje speciale şi aparataje. Aflat în al douăzecilea an de existenţă, Grupul S.C.R. şi-a consolidat poziţia prin afaceri durabile, investiţii eficiente şi printr-o expansiune continuă, proiectată atât pe plan intern, cât şi extern, în concordanţă cu strategia pe termen lung implementată în toate companiile grupului.
Doctor în economie, licenţiat în comerţ exterior şi drept comercial, Stefan Vuza a absolvit studii postuniversitare de ştiinţe politice, tranzacţii economice internaţionale, psihologie industrială si organizaţională, fundamentându-şi în tot acest timp activitatea pe un adevăr devenit axiomatic: “Managementul contează!”
Înţelegând că în afaceri nu este suficient să înţelegi prezentul, ci să anticipezi sensul şi ritmul schimbărilor, Ştefan Vuza conduce şi se lasă condus de sintagma: “Fii tu însuţi schimbarea pe care o doreşti lumii”.

Anca Vlad - Membru fondator

Anca Vlad, economist specializat în marketing şi cu experienţă în industria farmaceutică, este fondatorul şi proprietarul grupului Fildas– Catena. Afacerea a pornit în 1991, ajungând în 2013 la peste 3.000 de angajati şi o cifră de afaceri de aproximativ 300 mil. euro. Implicată în cultură şi artă, Anca Vlad contribuie la dezvoltarea componentelor sociale şi intelectuale ale societăţii româneşti. E sponsor activ al artiştilor români prin Fundaţia FILDAS ART şi Programul Catena pentru Artă. Deţine televiziunea online SensoTv.ro: artă, sănătate şi lifestyle. În calitate de ambasadoare a antreprenoriatului feminin românesc, a participat activ la conferinţe dedicate acestui subiect, organizate la Bucureşti, New York, Pretoria, Bangkok şi Tirana, implicându-se în promovarea imaginii ţării peste hotare. An de an a avut momente de recunoaştere profesionala şi a fost rasplatită cu numeroase premii şi distincţii. Este membră în mai multe asociaţii şi patronate, din care amintim:
- din 2004 – Preşedinte de onoare al Asociaţiei Femeilor Creatoare din Arta Plastică;
- din 2005 – Vicepreşedinte Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR);
- din 2008 – Vicepreşedinte al Confederaţiei Naţionale a Patronatelor din Romania (CNPR);

Dragoș Bîlteanu - Membru fondator

Florin Andronescu - Membru fondator

LISTA MEMBRI FIA

Persoane Juridice | Persoane Fizice
 • ADETIN TRANS S.R.L

 • AGRICOVER CREDIT IFN SA

  Agricover Credit IFN SA este singura instituție financiară non-bancară din Romania specializată exclusiv pe finanţarea agriculturii. Soluţiile de finanţare sunt adresate producătorilor agricoli ce activează în sectorul vegetal (cultura cerealelor și a oleaginoaselor, pomicultură, viticultură, legumicultură) și în zootehnie. Ca parte a unui Grup cu peste zece ani de experienţă în agribusiness, Agricover Credit IFN cunoaşte îndeaproape specificul agricol oferind fermierilor soluţii financiare adaptate activităţii lor. Portofoliul de produse acoperă atât nevoile de finanțare pe termen scurt (linii de credit / produse de scont sau factoring) cât și nevoile de investiții pe termen mediu și lung. În 2012 compania a acordat credite în valoare de 413 milioane de lei menite să susţină activitatea fermierilor şi dezvoltarea fermelor.

 • AGRIGROS S.R.L.

 • AGRO BECULESTI S.R.L.

 • AGROINTER S.R.L

 • AGROSERV GRIG S.R.L

 • AGROZOOTEHNICA ULMENI S.R.L

 • AGSIRA SRL

 • ALBALACT SA

  Albalact este cea mai mare companie de lactate din România cu capital majoritar românesc şi al treilea mare jucător din piaţa locală a produselor lactate. Compania are o tradiţie de peste 38 de ani în industria lactatelor, iar astăzi produce lactate de cea mai bună calitate într-una din cele mai mari şi mai moderne investiţii greenfield din Europa Centrală şi de Est – fabrica Oiejdea din judeţul Alba. Compania mai produce o gamă variată de brânzeturi în fabrica Rarăul din Câmpulung Moldovenesc, pe care a achizitionat-o în 2008. Societatea Rarăul are, de asemenea, o tradiţie îndelungată în producţia de brânză şi caşcaval. Albalact este prezentă pe piaţa românească cu peste 80 de sortimente de lapte şi produse lactate sub cele patru brand-uri ale sale – Fulga, Zuzu, De Albalact şi Rarăul.

 • ALEX DUMI S.R.L

 • ARMAX GAZ SA

  Armax Gaz este liderul naţional în producerea de aparatură şi echipamente destinate industriei gazeifere şi petroliere.
  În anul 2000 compania a fost privatizată, pachetul majoritar de acţiuni fiind achiziţionat de d-nul Mircea Simion VESCAN, care a devenit acţionar majoritar al societăţii, administrator unic şi manager.
  Cu o tradiţie de peste 88 de ani în domeniul tratarii, reglării şi măsurarii gazelor naturale, Armax Gaz este furnizorul complet în proiecte de tip lucrare la cheie pentru industria gazelor naturale oferind proiectare, execuţie, instalare, punere în funcţiune, şi întreţinere, toate orientate către nevoile fiecărui client în parte. Compania dispune de 360 de angajaţi.
  Armax Gaz este listată pe piaţa Rasdaq a BVB şi activează pe piaţa internă şi internaţională. Între clienţii noştri se află: OMV Austria, OMV Petrom România, TRANSGAZ şi ROMGAZ România, E-ON GAZ, TÜRKİYE PETROLLERİ A.O., Turcia, THIELMANN ENERGIETECHNIK GmbH Kassel Germania, GDF SUEZ ENERGY, TEKFLOW Franţa.

 • AS CREDIT RECOVER CONSULTING SRL

 • ASOCIATIA CLUBUL INVESTITORILOR DIN ROMANIA

 • ASTRA VAGOANE CALATORI

  Începuturile companiei Astra Vagoane Călători SA datează încă din 1891, când, la data de 1 decembrie, Johann Weitzer a înfiinţat “Fabrica de maşini, vagoane şi Turnătoria de fier a societăţii pe acţiuni Johann Weitzer din Arad”. Era la acea vreme singura şi principala fabrică de vagoane din sud-estul Europei. Cinci ani mai târziu se produceau primele vagoane clasă pe 4 osii, echipate cu boghiuri construite după licenţă CIWL. Astra, ca şi societate pe acţiuni s+a contituit în 1921. Printre acţionari se numărau industriaşi de renume şi personalităţi politice ale vremii. După 1948 societatea este naţionalizată şi produce vagoane de marfă şi călători pentru toate cele 5 continente. În 1974 a construit trenul prezidenţial, iar în perioada 1979-1990 – ramele electrice de metrou REM româneşti pentru metroul bucureştean METROREX. În anul 1990 are loc constituirea societăţii pe acţiuni S.C. ASTRA Vagoane Arad S.A., care preia patrimoniul Uzinei de Vagoane Arad. În 1996 s-au produs aici primele vagoane compartimentate tip Z „AVA200 CFR” echipate cu boghiuri Y32 de 200km/h, realizate după o licenţă de la firma franceză „De Dietriech Ferroviaire”. Doi ani mai târziu are loc separarea patrimonială a unităţilor de afaceri „vagoane marfă” şi „vagoane călători” si se constituie o nouă entitate juridică – S.C. ASTRA Vagoane Călători S.A. În anul 2000 a avut loc privatizarea ASTRA Vagoane Călători, de către firma TRISTAR, prin preluarea pachetului majoritar de acţiuni deţinut de Fondul Proprietăţii de Stat si recâştigă pieţele din Africa de Nord şi Asia şi, pentru prima dată pătrunde şi pe pieţele Europei de Vest – atât prin contracte de subcontractare cu Alstom şi Siemens, cât şi prin contracte proprii cu Italia.

 • AUTOCORA S.R.L.

 • AVENUE CARS SRL

 • BAREXIM S.R.L.

 • BARIMCOMEX S.R.L

 • BIZ SOLUTIONS S.R.L

 • BOSTINA SI ASOCIATII SPRL

  Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2012 de 16,98 milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 19 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

 • BRACO INDUSTRIAL S.R.L

  BRACO INDUSTRIAL SRL este o societate privată cu capital 100% românesc, înfiinţată în anul 1993 prin derivarea dintr-o societate comercială constituită în prima zi de privatizare, respective în 27 martie 1990.
  În prezent îşi desfăşoară activitatea în producţie şi distribuţie în mai multe ramuri ale industriei, cu un efectiv de 80 de angajaţi şi spaţii productive proprii de 14.000 metri pătraţi.
  În funcţie de activităţile desfăşurate, compania Braco Industrial este structurată astfel:
  1)Divizia de Motoare Electrice
  2)Divizia de Transformatoare de distribuţie
  3)Divizia Betoniere şi surse pentru caldură
  Cele 3 divizii se completează, asigurând o cifră de afaceri care să permită trecerea prin criza economică actuală.
  Una din pricipalele preocupări ale conducerii societăţii este atragerea de capital circulant şi fonduri de investiţii pentru dezvoltarea producţiei.

 • CARMOLIMP SRL

  În 18 ani, compania CarmOlimp s-a dezvoltat pe verticală de la un abator şi o fabrică de mezeluri cu o capacitate de 15 tone, la unul din cei mai importanţi furnizori de carne proaspătă şi produse de carne din România, ajungând astăzi la o capacitate ce depăşeşte 200 de tone.

  Dezvoltarea a fost în principal condusă de dorinţa de a oferi cele mai proaspete produse din piaţă, motiv pentru care CarmOlimp a fost prima firmă privată din România care a populat de la zero o fermă de porci, cât şi o fermă de vaci. În anii ce au urmat au fost făcuţi paşi importanţi pentru a valorifica în cele mai bune condiţii materia primă, aceasta fiind asigurată de fermele proprii prin investiţii în facilităţi moderne de producţie, cât şi în agricultură.

  Astăzi, CarmOlimp înseamnă mult mai mult decât facilităţi moderne de producţie, zootehnie şi agricultură. CarmOlimp înseamnă experienţa cumulată într-un timp ce depăşeşte 18 ani, a unei echipe de peste 1000 de oameni. CarmOlimp înseamnă un partener tânăr, care oferă asistenţă şi soluţii pentru proiecte orientate către industria alimentară, proiecte ce cuprind o gamă diversificată de produse, de la carne proaspată până la cele lactate, dar şi produse de catering ori prajituri.

 • CHEMTRANSFERT SRL

 • CIV GROUP S.R.L

 • COGEN ENERGY MEDICAL COMPANY

 • COMCEREAL S.A.

 • CON- A SRL

  Compania CON A face parte din grupul de firme cu acelaşi nume, deţinut şi condus de Ing. Mircea Bulboacă. Firma are capital integral românesc şi a fost fondată în martie 1990. În acest moment, CON-A este cel mai important constructor sibian şi printre primii constructori din România. CON-A este lider regional în construcţii şi ca antreprenor general asigură beneficiarilor săi, prin intermediul firmelor și fabricilor de producție proprii, o gamă largă de servicii: proiectare, consultanță, execuție lucrări, furnizare materiale de construcții, elemente prefabricate și confecții metalice. Grupul de firme CON-A este specializat în lucrări de construcţii civile, industriale, social-culturale, edilitar-gospodăreşti, drumuri şi platforme. Suprafaţa totală desfăşurată a proiectelor “la cheie” realizate de CON-A în 2011 a fost de 125 000 mp.

 • CONIZ ROMARG S.R.L

 • CONSTRUCTIM SA

 • CRISTIM2PRODCOM SRL

  Cris-Tim este o companie puternică şi prestigioasă, care foloseşte cele mai înalte standarde pentru produsele şi serviciile sale. Dupa 20 de ani de activitate în industria alimentară, Cris-Tim este unul dintre liderii pieţei de mezeluri din România. Pentru milioane de consumatori, brand-ul Cris-Tim este similar cu tradiţia şi calitatea.
  Cris-Tim inovează în permanenţă pentru a oferi consumatorilor produse proaspete şi sigure, fiind singurul producător de mezeluri din România care a investit aproximativ 4 milioane de euro în Tehnologia de Procesare prin Înaltă Presiune. Această tehnologie este o inovaţie în domeniul siguranţei alimentului, care ajută la păstrarea prospeţimii alimentelor în mod natural, fără adăugarea de aditivi suplimentari.
  Cris-Tim are o reţea de distribuţie naţională şi exportă în 16 ţări din Uniunea Europeană şi în Republica Moldova.

 • CSID IMPEX S.R.L

 • DELTA GAS COV S.R.L

 • ECO PRICES S.R.L

 • ECOLOGIC S.A.

 • ECONOMISTUL SRL

 • EGEROM PRODUCTION SA

 • EUROCOM CENTER S.A

 • EUROEST INVEST SRL

 • EUROPLASTIC S.R.L

 • EUROSILOZ S.A.

 • FIRST GRAIN SRL

 • FLORMANG COM SRL

 • GENERAL AGROCOM SERVICE S.R.L

 • GOLDPLAST SA

 • GREMLIN COMPUTER S.R.L

 • GRIVITA S.A.

 • GRUP SERVICII PETROLIERE SA

  Grup Servicii Petroliere (GSP), companie înfiinţată în 2004, furnizează servicii integrate în următoarele domenii: foraj marin, construcţii marine, servicii de asistenţă cu nave specializate, intervenţii şi reparaţii sonde, construcţii hidrotehnice, proiectare de concept şi de execuţie de proiect, servicii de construcţii submarine, servicii de dezvoltare şi întreţinere a parcurilor eoliene marine, instruire.

  GSP dispune de o platformă operaţională puternică şi de o flotă diversificată care include platforme de foraj marin, nave de construcţii şi nave de asistenţă precum şi de capacităţi operaţionale la uscat.

  Amplasată strategic în zona Mării Negre, compania are deja un portofoliu de clienţi care îi oferă o poziţie dominantă pe piaţa de provenienţă precum şi o poziţie ascendentă în Marea Nordului, Golful Mexic, Marea de Azov, Marea Marmara şi în zona de sud-est a Mării Mediterane.

 • HISTRIA SHIPMANAGEMENT SRL

 • IACIU INVESTMENTS SRL

 • IMATEX SA

 • IMUT S.A

 • INSTAL SERVICE TECHNOLOGY

 • INTREPRINDERE MONTAJ INSTALATII SA

 • IVAGRI S.R.L

 • LONG PROJECT SRL

  Long Project este o companie cu capital 100% românesc, care are drept obiect de activitate construcţiile civile şi industriale. Societea s-a lansat la începutul anului 2013, preluând personalul şi experienţa companiei Inserv SA Baia Mare, una dintre cele mai mari antreprize de construcţii din nordul ţării. Experienţa echipei de management şi a personalului de execuţie, care se cuantifică în peste 1 milion de mp de construcţii realizate, derularea de proiecte care valoric se apropie de 50 miloane euro/an, precum şi particularitatea care a făcut-o unică pe segmentul de piaţă în care a activat, execuţia întregului portofoliu de lucrări exclusiv în zona privată (cu beneficiari companii cu capital străin), face ca nivelul de performanţă şi competitivitate a Long Project să fie mult peste ceea ce înseamnă standardul firmelor de construcţii româneşti. Obiectivele pe termen mediu ale societăţii sunt proporţionale cu experienţa prezentată mai sus: atingerea în următorii cinci ani a unei poziţii care să situeze compania între primii cinci antreprenori cu capital 100% românesc, evident, raportat la menţinerea specificului de activitate care să se adreseze doar benficiarilor cu capital privat (românesc şi străin).

 • LUCSOR IMPEX S.R.L.

 • LUZAN LOGISTIC

 • M&M INSTAL SYSTEMS S.R.L

  Firma M&M Instal Systems SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi este o companie cu capital integral românesc şi cu o experienţă vastă în domeniul sistemelor şi a instalaţiilor de climatizare. Societatea M&M Instal Systems SRL proiectează şi execută instalaţii de climatizare, ventilaţie, pentru case-vile, restaurante, hoteluri, cluburi, hale industriale, biserici, centre de afaceri, birouri, spitale, instituţii publice, etc. Specialiştii companiei M&M Instal Systems SRL oferă cele mai bune soluţii de climatizare, încălzire, răcire şi tratare a aerului.
  De asemenea, M&M Instal Systems SRL oferă servicii de garanţie, post – garanţie şi mentenanţă pentru toate produsele şi serviciile pe care le comercializă, printr-o gamă largă de piese de schimb necesare întreţinerii echipamentelor.

 • MA-VIS MOTORS SRL

 • MANOX THERM S.R.L

  Societatea Comercială MANOX THERM SRL este o companie prahoveană, tânără şi dinamică cu capital integral privat, înfiinţată în anul 2011, în cadrul căreia îşi desfăşoară activitatea un număr de 40 persoane cu vastă experienţă în domeniul fabricării coloranţilor şi pigmenţilor, precum şi în activitatea de metalurgie, specifică producţiei plumbului, zincului şi cositorului.
  Societatea se află într-un permanent proces de perfecţionare, modernizare şi automatizare a proceselor tehnologice, fiind orientată spre creşterea capacităţii de producţie şi creşterea valorii companiei, fapt ce a dus la recunoaşterea pe plan naţional şi internaţional, reuşind să dobândească o bună reputaţie pe o piaţă puternic concurenţială.
  Personalul are un nivel ridicat al conduitei profesionale şi comportamentului.
  Produsele executate sunt utilizate astfel:
  1. Lingouri de Plumb – industria de acumulatori şi aliaje
  2. Aliaje de zinc, cupru, staniu, stibiu ( bronz, alamă, etc.)
  3. Oxid de Zinc – industria cauciucului, industria ceramicii, a vopselurilor şi colorantilor, industria farmaceutică şi cosmetică;
  4. Zinc secundar granulat, zinc dross, cenuşă de zinc- industria oxidului de zinc şi alte aliaje.

 • MAT S.A

 • MAXIDESIGN S.R.L

 • MECAIND ULMENI SA

 • MERIDIAN CC S.R.L

 • METACOR ELECTRO S.R.L

 • METROMIND MEDIA S.R.L

 • MULTIPOWER SRL

  Cu o experienţă de peste 7 ani în domeniul soluţiilor industriale de asigurare cu energie în caz de avarie sau ca sursă primară, MULTIPOWER SRL oferă un pachet integrat de produse şi servicii, care înseamnă cel puţin următoarele:
  - grupuri electrogene cu puteri cuprinse între 12 şi 2500 kVA produse în România, Italia sau Spania
  - sisteme de cogenerare utilizând biogazul sau gazul natural ca sursă primară de energie
  - motopompe şi electropompe pentru agricultură, industrie sau antiincendiu
  - consultanţă tehnică de specialitate
  - servicii post vanzare: service în perioada de garanţie cât şi în postgaranţie, întreţinere şi reparaţii pentru orice tip de grup electrogen şi/sau automatizare
  - transport, montaj, puneri în funcţiune, up-grade la generatoare existente.

 • NOVA FORCE S.R.L

 • PERFECT TOUR

  Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, având ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Înfiinţată în anul 2004, compania cunoaşte o dezvoltare rapidă datorită calităţii serviciilor de calatorie oferite. În 2012, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 30 de milioane de euro. Anul trecut, Perfect Tour a avut 150 000 de clienţi individuali şi 300 de clienţi corporate, deţinând 11 agenţii în România şi câte o agenţie în Statele Unite, Rep. Moldova, Ucraina şi Bulgaria.

 • PFA IANC P. PETRU

 • PREMIUM CLASS AUTOSERVICE S.R.L

 • PROCIV SRL

  PROCIV SRL este o companie românească, înfiinţată în 1991, ce importă şi distribuie materii prime pentru industria chimică pe teritoriul României cât şi în Republica Moldova. Compania deţine un portofoliu impresionant de furnizori, după cum urmează: CLARIANT AG Elveţia, SE TYLOSE GmbH & Co. KG Germania, CHEMIPOL SA Spania, ICAP SIRA CHEMICALS AND POLYMERS SPA Italia, ATHENA SPA Italia, INTERNATIONAL COLOR SPA Italia, RUDOLF GmbH Germania, JVP CO.Ltd Japonia, SITRA SPA Italia, Abbey Masterbatch LTD UK; PENN COLOR International BV Netherlands, MAGENTA MASTER FIBERS SRL Italia, UNICOL s.r.o Slovakia, NANOKIM Turcia. Compania oferă produse de înaltă calitate şi consultanţă de specialitate pentru următoarele industrii: lacuri, vopsele şi construcţii, mase plastice şi cauciuc, textile şi pielarie, tratarea apelor reziduale.

 • PRODINVEST GRUP 99 S.R.L

 • PRODPROSPER S.R.L

  Compania a fost infiintata in anul 1994 in domeniul productiei de cofetarie patiserie si alimentatie publica. Unicii actionari au fost si sunt si in prezent sotii Emil si Georgeta Junghiu.
  In anul 1998 am construit si pus in functiune o mica fabrica de preparate din carne cu o capacitate de cca 5 tone /zi. Oportunitatea dezvoltarii afacerii a pornit de la intrarea pe piata a marilor lanturi de magazine Metro si Billa cu care s-au pus bazele unor relatii comerciale deosebite ce exista de peste 10 ani si pana in prezent. Din anul 1999 s-a intrat din ce in ce mai puternic pe piata de retail a tuturor supermaketurilor si hipermarketurilor ce au patruns in fiecare an in comertul romanesc: Rewe, Carrefour, Cora, Selgors, Kaufland, Penny, Auchan; etc in prezent avand incheiate contracte comerciale cu toate retelele de supermarketuri ce functioneaza pe piata romaneasca. Succesul inregistrat pe aceste piete a dus la cresterea implicita a structurii si diversificarii productiei in functie de cerintele comerciantilor si a volumului de productie. Aceasta si nu in ultimul rand, solicitarea autoritatilor de aliniere la normele europene a dus la necesitatea extinderii capacitatii de productie. Astfel cu ajutorul fondurilor de preaderare SAPARD, am construit si am pus in functiune in 2008 o noua si moderna fabrica de produse din carne care cuprinde trei sectii de productie:
  - sectia de produse fierte si afumate, capacitate de 35 tone / zi
  - sectia de produse crud uscate, capacitate de 5 tone / zi
  - sectia de carne tocata si preparata, capacitate de 10 tone / zi
  Toate aceste sectii au fost dotate cu cele mai moderne linii de productie achizitionate din Germania, Austria si Olanda.
  Ca o conditie suplimentara impusa de normele UE, unitatea a implementat, mentinut si imbunatatit un sistem integrat de management al calitatii – igienei si sigurantei alimentare conform referentialelor internationale ISO 9001/2008 si ISO 22000/2005, sistem certificat de catre TUV Nord si ulterior de catre SRAC. Sistemul de management integrat al calităţiii a determinat o atenta selectie a furnizorilor de materii prime şi condimente, optand numai pentru cei care pot garanta siguranta alimentară a acestora. Trasabilitatea produsului, asigurata printr-un soft performant, este o parte integrantă din siguranţa alimentului prin care putem asigura clientilor nostri produse de calitate superioara si sigure pentru sanatatea consumatorilor.
  In ceea ce priveste politica de distributie, prin parcul auto propriu dotat cu peste 25 autoutilitare cu frig, compania livreaza de peste 10 ani produsele sale in toate lanturile de hiper si supermarketuri prezente pe teritoriul Romaniei.

 • PROINVEST S.R.L.

 • PROTECTION DAKSECURITY S.R.L

 • REMARUL 16 FEBRUARIE

 • ROMCONTROL SA

  Cu o tradiţie de aproape 60 de ani, ROMCONTROL este prima companie românească specializată în inspecţia calitativă şi cantitativă, nu numai cea care a pus bazele acestui domeniu, ci şi cea care a investit constant în dezvoltarea sa, devenind în prezent lider de piaţă pe segmentul inspecţie calitativă şi cantitativă.

  Povestea ROMCONTROL începe în anul 1953, odată cu înfiinţarea Oficiului de Control al Mărfurilor (OCM), în subordinea Camerei de Comerţ şi Industrie a României, unicul organism românesc specializat în controlul mărfurilor. După 1990, se scrie un nou capitol în istoria ROMCONTROL. Privatizată în 1990 ca societate pe acţiuni, cu capital integral românesc, ROMCONTROL este înregistrată la Registrul Comerţului pe 10 ianuarie 1991.

  Dezvoltarea vizibilă, atât la nivel intern cât şi la nivel extern, aduce şi prima recunoaştere internaţională: în 1995 ROMCONTROL devine reprezentant unic în România al Underwriters Laboratories SUA (UL) pentru inspecţia produselor fabricate sub marca UL pentru SUA şi Canada şi certificarea sistemului calităţii sub marca UL. În prezent, ROMCONTROL asigură servicii de inspecţie calitativă şi cantitativă şi de laborator pentru numeroase domenii de activitate şi dispune de o reţea naţională de 20 de agenţii şi 3 laboratoare în principalele oraşe ale ţării.

 • ROTEC-SA

  Situat geografic în partea de sud-est a României, oraşul Buzău este un important centru comercial ce leagă patru regiuni ale României: Muntenia, Transilvania, Moldova şi Dobrogea. Printre firmele de notorietate din oraşul Buzău un loc important îl deţine ROTEC Buzău. Societatea a fost înfiinţată în 1971, ca producătoare de utilaj metalurgic. În anul 2001, ROTEC Buzău a trecut în proprietate privată.
  ROTEC este acum una din cele mai importante unităţi, având flexibilitate în executarea celor mai diferite şi complexe echipamente pentru industria siderurgică şi metalurgică, industria cimentului, industria chimică şi petrochimică, industria energetică, industria construcţiilor de maşini, construcţii civile şi industriale.

 • RUSTRANS CONEXTRUST -AMICI S.R.L

 • S.D.S GROUP S.R.L

  Firma SDS Group a fost înfiinţată în 1995 şi are ca obiect de activitate importul şi distribuţia de echipamente profesionale de bucătărie, spălătorie şi curăţătorie chimică, curăţat pardoseli, etc. Principalii noştri beneficiari sunt: hoteluri, restaurante, baruri, patiserii, cofetării, pizzerii, spălătorii publice, spitale, penitenciare, unităţi militare, case de copii sau bătrâni şi altele.
  Principalul nostru partener este Electrolux Suedia, Diviziile de echipamente profesionale – bucătărie şi spălătorie, pe care îi reprezentăm în România de peste 20 ani.
  SDS Group oferă clienţilor proiectare, montaj şi instalare, consultanţă tehnologică şi de şantier, şcolarizare profesională a personalului implicat în utilizarea echipamentelor, service în garanţie şi post-garanţie, etc.

 • SANIMED INT L IMPEX S.R.L.

 • SAPATURI FORAJE S.R.L

 • SILVANIA INTERNATIONAL PROD SRL

  Activitatea principală a companiei o reprezintă exploatarea forestieră şi debitarea lemnului rezultat din aceasta. Astfel fabrica de cherestea din Lunca Ilvei a parcurs un amplu proces de modernizare început în anul 2006, ce a constat în constructia unei fabrici noi, în paralel cu capacitatea veche de producţie, în trei etape : depozitul de busteni, hala de debitare, respective depozitul de cherestea.
  Compania face parte din grupul de firme MIS, deţinut şi condus de antreprenorul român Emil Iugan.
  Din grupul MIS mai fac parte companiile Montana Iugan SRL, MIS Grup SRL, MIS Grup Transport Feroviar SA, Montana Forest SRL si Silvania Interforest SRL.

 • SIMTEL TEAM S.R.L

 • SITI SA

  SITI SA este o echipă de specialişti ce provin de la Institutul de Management şi Informatică (I.M.I.), institut care a coordonat activitatea informatică în cadrul Programului de Privatizare în Masă din România şi de la REGISCO S.A., registratarul care a devenit Depozitarul Central al României.
  Experienţa personalului SITI S.A. în programare şi în lucrul cu baze de date foarte mari este deosebită. SITI S.A. este un creator,dezvoltator şi integrator de aplicaţii Oracle. Experienţa companiei în proiectarea şi implementarea aplicaţiilor informatice de mare anvergură s-a materializat în participarea la realizarea băncii de date a Economiei Naţionale şi expertizarea principalelor sisteme informatice realizate în raza Ministerului Economiei Naţionale, realizarea Sistemului Naţional de Compensare destinat reducerii blocajului financiar în Romania, precum şi prin realizarea altor proiecte semnificative.

 • SOCIETATEA DE INGINERIE SISTEME SIS SA

 • SPICUL SA BUCURESTI

 • SUCCES HR EXPERT SRL

 • SUPERCOM SA

  Înfiinţată în 1990 printre primele companii private din Romania, S.C. SUPERCOM – S.A. are 27 puncte de lucru/sucursale în Bucureşti şi în judeţele Dâmboviţa şi Ilfov, în care lucrează aproximativ 2.000 de salariaţi care prestează servicii integrate de curăţenie a căilor publice, inclusiv întreţinerea acestora pe timp de iarnă, colectare &transport al deşeurilor municipale, operare staţii de sortare / transfer a deşeurilor, precum şi activităţi conexe salubrizării urbane (dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare)

  Beneficiarii serviciilor prestate de SUPERCOM sunt comunităţi locale care totalizează cca. 1 milion de locuitori dintr-un areal de peste 10.000  km.p., cele mai cunoscute  fiind  Sectorul 2 Municipiul Bucureşti (din 1999) şi judeţul Dâmboviţa (din 2010).  Annual, SUPERCOM gestionează  în medie cca. 300.000 tone deşeuri solide municipale şi asimilate.

 • TELE MEDIA PRES S.R.L

 • TINMAR IND SA

  Tinmar- Ind S.A. este o companie cu capital integral
  privat, înfiinţată în Bucureşti în anul 2001, având ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice. Din 2008, Tinmar-Ind a început extinderea afacerii sale de tranzacţionare de energie electrică pe alte pieţe europene: Ungaria, Grecia, Serbia, Bulgaria, Austria, Germania, Republica Cehă şi Slovacia. Cifra de afaceri a companiei a crescut în mod constant, ajungând la 324 milioane euro în 2011, în timp ce cota de piaţă pe piaţa competitivă de
  energie a crescut de la 1% la sfârşitul anului 2008 la 4% în 2010 şi la 6% în 2011. În anul 2012, compania s-a concentrat pe maximizarea profitului, care a înregistrat o
  creştere de 13,5%, cifra de afaceri, respectiv cota de piaţă, menţinându-se aproximativ constante faţă de anul precedent.

 • TRANSIM GRUP

 • TTS (Transport Trade Services) SA

 • UNICARM SRL

 • VANDEMI S.R.L

 • VERITAS PANCIU

 • VICTOR CONSTRUCT BOTOSANI S.R.L

 • VRANLACT SA

 • WATTVISOR SRL

 • WEST CO IMPEX S.R.L

Powered by Cloud Business Services